Sprejemna pisarna:
07 48 80 200
Urgenca Krško:
07 48 80 214

Naročite se za cepljenje proti Covid

ELEKTRONSKI PORTAL ZA NAROČANJE NA CEPLJENJE: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje 

Za cepljenje se lahko naročite tudi v Cepilnem centru ZD Krško. Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 

Za uvrstitev na seznam nam morate zaupati:

  • ime in priimek,
  • številko kartice zdravstvenega zavarovanja ali EMŠO (ali fotokopijo EU zdravstvenega zavarovanja),
  • datum rojstva,
  • št. telefona.

Vpisali vas bodo na seznam za cepljenje in vas obvestili o terminu cepljena glede na to v katero rizično ali starostno skupino sodite.  

Prosimo vas, da si Privolitveni obrazec za cepljenje proti COVID-19 doma natisnete, izpolnite ter prinesete s sabo na cepljenje. 

cepimo se

 

Podjetja ( iz kritičnih infrastruktur/prednostne skupine za cepljenje/ nacionalna strategija cepljenja) svoje zaposlene uvrstijo v seznam za cepljenje v Cepilnem centru ZD Krško, tako, da v excelovi tabeli pošljejo podatke o zaposlenih iz zgornjega navodila, na el. naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

 

 

SAMOPLAČNIŠKE ULTRAZVOČNE STORITVE

Spoštovani,

v mesecu maju in juniju vam nudimo samoplačniške ultrazvočne storitve.  Na storitve se lahko naročite v ponedeljek, sredo od 8.00 do 11.00 ure in v petek od 10.00 do 13.00 ure,
na tel. 07 488 0280.  Cenik storitev: https://www.zd-krsko.si/samoplacniske-storitve/ultrazvok.

Splošna ambulanta, Ambulanta za otroke in mladostnike

V prostorih ZP Kostanjevica na Krki v 1. nadstropju deluje nova ambulanta za otroke in mladostnike. V ambulanti  bo za zdravje vaših otrok in mladostnikov skrbela Katerina Stoyanov, dr. med., spec. pediatrije in sestra Špela Kočnar.  V ambulanti lahko izberete osebnega pediatra, se naročite na kurativni ali preventivni zdravstveni pregled.  Ambulanta  deluje v polnem delovnem času od ponedeljka do petka. Kontaktni podatki ambulante: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tel.: 07 49 88 328.

Več na: https://www.zd-krsko.si/ambulante-za-otroke/otroski-solski-dispanzer-zd-krsko/katerina-stoyanov-dr-med-spec-ped .

Obveščamo vas, da bo Jasmina Jagić, dr. medprenehala s svojim delom zaradi  zato si boste morali izbrani novega osebnega zdravnika.  Na podlagi 9. člena Zakona o pacientovih pravicah imate možnost, da prosto izberete zdravnika in izvajalca zdravstvenih storitev, ki mu boste zaupali svoje zdravljenje. V ZD Krško imate možnost izbire osebnega zdravnika kar pri  specialistkah družinske medicine:

Testiranja s HAGT

 

Množično splošno presejalno testiranje s HAGT:

PONEDELJEK  od 9.00 -10.00 ure, 

TOREK - PETEK od 7.00 - 10.00 ure 

Drive-in na parkirišču za ZD Krško, CKŽ 132c, Krško. Vse, ki se želijo testirati s HAGT.

PRED TESTIRANJEM PRIPRAVITE ZDRAVSTVENO KARTICO IN TELEFONSKO ŠTEVILKO. 

Preko SMS bo sporočen rezultat testiranja.

V kolikor potrebujete pisno potrdilo o rezultatu testiranja je plačljivo in stane 10 €. 

 

TESTIRANJE VEČJIH SKUPIN ( nad 10) OSEB SAMO po predhodnem naročilu. 

Naročila  za SKUPINE sprejemamo na tel. št.: 041 463 148  med delovniki od 7.00 do 10.00 ure ali el. naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Posameznikom se ni potrebno predhodno naročati. 

Upamo, na dober odziv, strpnost in upoštevanje navodil.

Rezultati testiranj s HAGT

Svoje rezultate testiranja lahko dobite:

  • z uporabo digitalnega potrdila na portalu zVEM zvem.ezdrav.si pod zavihkom eDokumenti (dokument z naslovom Povzetki testiranj)
  • pri osebnem zdravniku

Potrdilo o prebolelem Covidu lahko prav tako dobite pri osebnem zdravniku. Storitev je plačljiva in stane 6€.

Vaše zadovoljstvo z zdravstveno obravnavo VPRAŠALNIK ZA PACIENTE